Groepsagenda groep 3C

m d w d v z z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Lees wat groep 3c allemaal te vertellen heeft op hun eigen webpagina!

Welkom op de groepspagina van groep 3c.

In groep 3c is er altijd wel iets te beleven. We leren een hoop maar hebben het ook heel gezellig met elkaar. Door onze fotoalbums te bekijken kan iedereen een beetje meegenieten van de leukste momenten

 

 

 

Bibliotheek

Bibliotheek

In maart mochten we een bezoekje brengen aan de bibliotheek. We hebben geluisterd naar een leuk verhaal en woorden gemaakt van opblaasletters.

Ook kregen we opdrachten om bepaalde boeken te vinden. De kinderen weten nu allemaal waar je een boek aan herkent dat bijvoorbeeld over dieren of sport gaat, heel leuk èn handig om te weten.

Sinterklaas

Sinterklaas

Zodra Sinterklaas in het land is beginnen de kinderen een beetje te "stuiteren". Het is dan ook een spannende tijd en drukke tijd voor de kinderen. Tijdens pietendag mochten de kinderen verkleed naar school komen en behaalden ze allemaal hun pietendiploma.

Maar het bezoek van Sinterklaas was natuurlijk het hoogtepunt. Bijna had Glinda er een sushifestijn van gemaakt maar dat feest ging gelukkig niet door. In de gymzaal zongen en dansten de kinderen voor Sinterklaas met als klapstuk een heuse high-five van sinterklaas.

Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas

Creamiddag

Creamiddag

Tijdens de lustrumweek was er ook een creamiddag. De kinderen mochten zelf een workshop kiezen. Ze konden kiezen uit het maken van een herfstachtig aquarel werkstuk, werken met spuitbussen of een Minion verven.

Schoolreisje

Schoolreisje

Tijdens de Lustrumweek gingen we op schoolreisje naar Drievliet. Het was een regenachtige dag maar we hadden er niet minder lol om.

Schoolreisje
Schoolreisje
Schoolreisje
Schoolreisje