Groepsagenda groep 1-2B

m d w d v z z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Welkom op de webpagina van groep 1/2B!

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen! Dit schooljaar kunt u hier lezen en bekijken wat wij allemaal meemaken op school en in de klas. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier!
 
Juf Susanne en juf Patricia
 

Bibliotheek

Bibliotheek

Op dinsdag 13 oktober mochten wij op bezoek bij de bibliotheek in Oosterheem. We hebben grote voetsporen door de bibliotheek gevolgd en geluisterd naar het verhaal over dinosaurus Kees van Dijk en zijn gezin. Daarna hebben we zelf boeken gelezen én mochten we dansen op het lied van de kinderboekenweek 'Raar maar waar'.

Raar, maar waar!

Raar, maar waar!

Het thema van de kinderboekenweek was dit jaar: Raar, maar waar! Een thema over natuur, wetenschap en techniek. Wij hebben deze weken gewerkt met ontdekdozen. Zo hebben we allerlei proefjes gedaan over drijven en zinken, magneten en bloemen kleuren. In teams zijn we bezig geweest met bouwen met verschillende materialen (bekers, sponzen, klei) en ontdekken hoe magneten werken. Wist u dat je met magneten ook een speciale auto kunt laten rijden? Dat je 'lava' kunt maken met water, olie en zout? Of dat bloemen kunnen verkleuren door ze in gekleurd water te zetten? Raar...maar waar!

Cultuurdag

Cultuurdag

De Oranjerie 10 jaar! Op de tweede dag van onze lustrumweek hadden we een cultuurdag. Aan het begin van de dag mochten wij genieten van een voorstelling vol dans en beweging. We hebben geleerd hoe we Afrikaanse muziek kunnen maken met een djembé. 's Middags hebben wij aan alle kinderen en ouders ons lied laten horen én mochten we kijken naar de voorstellingen van de andere groepen!